Hello world! Over mij

wbcoach Hendrik Ido Ambacht, Zuid Holland, Netherlands

Over mij

Mijn naam is Peter Dekker. Ik ben welzijns- en businesscoach. Ik help mensen met het bereiken van hun doelen. Omdat ik van mening ben dat iedereen recht heeft op succes ben ik gestart met deze blog. Geheel gratis deel ik met jullie de lessen die ik geleerd heb en nog aan het leren ben. Ik stel voor dat we samen oplopen in deze fantastische ondekkingsreis en hoop je te kunnen inspireren. Voel je vrij om te reageren en waar nodig je eigen creativiteit met mij te delen, zodat we van elkaar kunnen leren.

De onderwerpen staan op willekeurige volgorde bovenaan de pagina. Pak dat onderwerp dat jou op dit moment het meest aanspreekt, lees het en voer de pratijkopdrachten uit. Oordeel vervolgens zelf wat het jou oplevert. Veel Succes!!

Advertenties

Over wbcoach

Mijn passie is het beste in mensen naar boven halen. Iedereen heeft recht op succes. soms is het prettig om elkaar een eindje op weg te helpen. In mijn blog "De weg naar succes" lees je alles wat je moet weten om succesvol te worden in een serie leuke verhalen, anekdotes, waaruit je zeker inspiratie zult kunnen halen
Dit bericht werd geplaatst in weg naar succes. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s